Här vare ägg

Vad gör man då man är aaaaaaaaaassugen på en äggmacka??



JO MAN TAR SIG EN!!!!!!! (Eller två i detta fall)

Vad annars? Spånskallar

Det var jävligt gott även fast de inte riktigt ser ut att vara det

slute

Har haft trevligt sista veckan på lovet. Sovit mycket men på väldigt fel tider. Här kommer ett antal bilder på vad mer jag gjort. Med beskrivande bildtexter under varje bild.




Hade fyrkantiga sockar på mig. Kom och tänka på Bert Ljung när jag såg att de liksom hängde lite framför tårna. (Drog lite i dom för extra Bert-effekt.)




Såg på hakki med kompisarna mina......... Sverige vann gölde å här spruta Gry då champagnen (gamm-pommacen) över en euforisk Isabell.




For till Storuman för att fika hos Ali. Jag drack en liter vatten, Gry lillvännen drack två koppar svartkaffe, Helena drack en kopp mäsk och åt en bulle. För övrigt en ganska ful bild haha




När vi liks var hos Ali och mäsken hade börjat jobba så bestämde sig Helena för att tatuera sig. Det blev faktiskt fint! Sen såg vi fram emot att äta thaimat men de hade stängt så det blev något dåligt ställe. Åt chebab me Gry... Helena åt de minsta kycklingspetten jag någonsin skådat i hela mitt liv.

Imorgon är det sista dagen på lovet och jag ska panikplugga i vanlig ordning. :')

En bra jävla låt




Varsågoda.

Firandet

Har namnsdag idag den 5/1. Tillsammans med världens alla Hannor och Hanneleor (?)..... Hanna är för övrigt ett hebreiskt namn som betyder "nåd" eller "benådad". Förstår inte.

Har firat som vanligt, det vill säga genom att äta plankstek (gött) samt ha mina glajjer på mig HELA DAN:



Borde ha dom lite oftare, märker ju att jag ser så mycket bättre då. Synd att jag själv ser så mycket sämre ut i dom bara. Kanske börjar användas flitigare när det är dags för epasäsong igen då det är viktigt att kunna se vad det står på alla skyltar osv....

"Är det inte säsong för epa året om, så som det är med bil?!" tänker ni nu. Och jo, det kanske det är. Bara det att jag har en epa med öppet tak och en cab kör man ju med fördel när det är lite varmare ute... :-) B-)

Satan

Kan inte sova. Har försökt i typ 3 timmar nu tror jag. Först låg jag bara och vred och vände på mig och trodde att Jon Borg (eller Blund) skulle komma hit någon gång men icket. Efter ett bra tag av vridning och vändning så tog jag tag i saken ordentligt genom att jag kastade ner kuddarna i fotändan och slängde med huvudet också. Så då låg jag med fötterna där huvudet egentligen brukar ligga och vice versa. Det brukar fungera men inte inatt. Efter det har jag testat lite olika saker för att kunna sova,

bland annat detta




SKA RÄKEN NÅ FÅR NU JA

Nyårslöftet

Sitter och lyssnar på sverjes nationalsång. Måste lära mig hela och inte bara första versen som jag kan nu *zkEmmés*!!!! Vill bli lite mer patriotisk. Känns som det kan behövas.



Har ni något nyårslöfte ??? Börja träna?? Sluta äta godis? Bli av med oskulden ?? Om ni inte har något men vill ha eller har men vill ha ett till, så tycker jag att ni ska följa mitt exempel och sjunga med.

Kramen

RSS 2.0